Traficul pe DN 1E de la Braşov spre Poiana Braşov blocat, duminică, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi care s-a soldat cu rănirea a două persoane a fost reluat pe un sens, alternativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul pe DN1E Braşov – Poiana Braşov s-a reluat, pe un fir alternativ, după mai mult de o oră.

Circulaţia fusese întreruptă pe ambele sensuri la kilometrul 7, din cauza unui accident soldat cu rănirea a două persoane, între care un copil de 12 ani. 

Din primele informaţii ale poliţiştilor reiese că accidentul a fost provocat de un şofer care cobora din Poiana Braşov spre Braşov, la un moment dat el pierzând controlul maşinii şi intrând pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar.

”S-a intervenit cu trei echipaje SMURD şi unul de la descarcere. În urma accidentului, două persoane, un copil de 12 ani şi un adult de 52 de ani, au fost rănite, fiind scoase din maşină. Victimele erau conştiente şi au fost transportate la spital“, declara Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov. Copilul are o fractură de femur, iar bărbatul multiple politraumatisme.

Sfreja a precizat că intervenţia a fost dificilă întrucât cei doi răniţi au rămas prinşi sub bordul maşinii, fiind necesar ca acesta să fie dat jos, pentru scoaterea copilului şi a bărbatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.