Traficul rutier dinspre Braşov şi Râşnov către Poiana Braşov este restricţionat, luni după-amiază, din cauza numărului mare de maşini, turiştii putând ajunge în staţiune cu mijloacele de transport în comun sau pe jos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, începând cu ora 13.20, din cauza numărului mare de maşini, poliţiştii rutieri au restricţionat circulaţia dispre Braşov (pe DN1E) şi Râşnov (pe DN73) către Poiana Braşov.

La această oră, în staţiune se poate ajunge pe jos sau cu mijloacele de transport în comun.

Traficul este aglomerat şi DN1, pe Valea Prahovei, de la Sinaia până la intrarea în Buşteni, pe sensul de urcare spre munte, formându-se coloane de maşini.

Mii de turişti sărbătoresc Crăciunul în staţiunile montane din judeţele Prahova şi Braşov.

Vineri s-a deschis oficial sezonul de schi în Poiana Braşov, cu o petrecere la baza pârtiei Bradul. În Poiană se poate schia pe pârtia Drumul Roşu (5,8 kilometri) şi variantele sale, de 2,95 kilometri, pe pârtia Lupului (2,62 kilometri) şi variantele acesteia (1,84 kilometri), pe Sub Teleferic (2,86 kilometri) şi Kanzel (0,80 kilometri) - toate considerate dificile; pe pârtiile Sulinar (2,82 kilometri) şi variantele sale (1,70 kilometri) - de dificultate medie; pe Bradul (0,50 kilometri) şi Stadion (0,10 kilometri) - de dificultate uşoară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.