Traficul feroviar este oprit marţi de şase ore pe ambele sensuri între Călimăneşti şi Cozia, cinci trenuri fiind afectate. Călătorii sunt transbordaţi cu maşinile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 5 ianuarie 2021, traficul feroviar este întrerupt între Călimăneşti şi Cozia pe ambele fire de circulaţie din cauza precipitaţiilor abundente căzute azi noapte şi a aluviunilor care au afectat terasamentul căii ferate. Astfel, pentru trenurile aflate în circulaţie, managerul infrastructurii feroviare - CFR SA asigură transbordarea călătorilor pe distanţa Călimăneşti – Lotru şi retur cu mijloace auto”, anunţă CFR Călători.

Potrivit companiei, marţi, în jurul orei 03:30, din cauza aluviunilor cazute de pe versant roţile locomotivei şi a primului vagon ale trenului Regio 2069, care circulă pe ruta Râmnicu Vâlcea – Călimăneşti – Sibiu, şi care transporta 9 călători, au escaladat şina şi au rulat până la oprire în afara acesteia.  

Cinci trenuri ale CFR Călători sunt afectate din cauza condiţiilor meteo din zonă.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile cu circulaţie afectată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.