Nouă percheziţii au fost făcute, miercuri, de către poliţişti, la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, în judeţul Timiş, anchetatorii ridicând în urma acţiunii 24.000 de ţigări de contrabandă, precum şi 95 de articole pirotehnice, 29 de litri de alcool şi bani. Nouă persoane au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Timiş au făcut, miercuri, nouă percheziţii domiciliare, în oraşul Făget şi localităţile Traian Vuia, Margina şi Dumbrava, la persoane bănuite de contrabandă şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, acţiunea a vizat şase bărbaţi şi trei femei, cu vârste între 27 şi 65 de ani, care ar fi desfăşurat activităţi ilegale cu ţigarete de contrabandă, alcool şi articole pirotehnice.

”În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat de la domiciliile celor în cauză aproape 24.000 de ţigarete, de diferite mărci, 95 de articole pirotehnice, 29 de litri de alcool şi aproximativ 13.000 de lei”, se arată în comunicat.

FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română

Suspecţii au fost duşi la sediul Poliţiei Oraşului Făget, pentru audieri.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.