Traficul rutier pe DN17, în Pasul Tihuţa, în judeţul Suceava, blocat după ce două TIR-uri s-au ciocnit, şoferii fiind răniţi, a fost reluat pe un fir alternativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în judeţul Suceava, circulaţia rutieră pe DN17 (E58) Vatra Dornei - Bistriţa a fost reluată, pe un fir alternativ.

Traficul fusese blocat în zona localităţii Poiana Stampei, în Pasul Tihuţa, după ce două autotrenuri - unul încărcat cu textile şi celălalt cu paleţi din lemn - s-au ciocnit frontal, ambii şoferi fiind răniţi.

Cei doi şoferi au rămas încarceraţi, iar echipele de intervenţie au reuşit să îi scoată dintre fiare după aproximativ o oră.

Unul dintre şoferi este în stare mai gravă, cu fracturi multiple la picioare, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru transportarea acestuia la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.