Poliţiştii au stabilit că incendiile din comuna Cornu Luncii, care au afectat mai multe gospodării, au fost provocate de un bărbat de 27 de ani cu tulburări psihice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, poliţiştii au ajuns la concluziile că incendiile din comuna Cornu Luncii au fost provocate de un bărbat de 27 de ani din localitate. El a dat foc propriei locuinţe, casei surorii sale, dar şi gospodăriilor unor vecini. Bărbatul a fost internat la Neuropsihiatrie. 
 
Pompierii au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, la patru incendii provocate într-o comună din Suceava, şase proprietari fiind afectaţi. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor, după ce au făcut atac de panică, între care o tânără însărcitată care a fost transportată la spital.
 
”Şase proprietari, din satul Păiseni, comuna Cornu Luncii, au fost afectaţi de incendii, astă noapte, în urma unei acţiuni intenţionate. Au intervenit la faţa locului pompierii militari şi lucrătorii SVSU Cornu Luncii, Mălini şi Baia, cu 8 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, joi dimineaţă, ISU Suceava.
 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.