Starea de sănătate a sergentului Bogdan Dragomir, rănit în incidentul de sâmbătă, din Afganistan, şi aflat la Centrul medical regional american din Landstuhl, Germania, este stabilă, conform primelor constatări nefiindu-i afectat niciun organ vital, transmite MApN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Conform primelor constatări, acesta nu are afectat niciun organ vital şi este de aşteptat ca evoluţia stării sale de sănătate să fie favorabilă", precizează ministerul.

Bogdan Dragomir va fi supus unor investigaţii medicale complete.

El a fost rănit, sâmbătă, când persoane purtând uniforma forţelor de securitate afgane au deschis focul în timpul unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani, într-o bază de pregătire din apropierea localităţii Kandahar.

În schimbul de focuri care a urmat au fost răniţi alţi doi militari români, plutonierul Iulian Dumitrescu şi sergentul Adrian Vizireanu, care au decedat la spital.

Cei doi vor fi repatriaţi luni şi vor fi înmormântaţi la Cimitirul Eroilor din Buzău.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.