Brigada Rutieră a Capitalei a precizat, duminică, pentru News.ro, că în cazul incidentului dintre un autoturism şi un tramvai, şoferul autovehiculului se face vinovat de faptul că nu a eliberat calea pentru tramvai şi nici nu a notificat accidentul. Bărbatul a fost amendat şi i s-a reţinut permisul pentru 30 de zile

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Referitor la videoclipul apărut în spaţiul public, în care se observă un accident între un autovehicul şi un tramvai, Brigada Rutieră a Capitalei a precizat, pentru News.ro, că incidentul a avut loc în 3 ianuarie, în jurul orei 13.10, în zona Piaţa Chirigiu.

”S-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia şi nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că şoferul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se şi reţinerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.