Şoferul autoturismului implicat în accidentul rutier din judeţul Dolj, soldat cu rănirea a patru persoane, era băut, au stabilit poliţiştii, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, şoferul autoturismului implicat în accident, un tânăr de 26 de ani, din Coţofenii din Faţă, a fost testat, la spital, după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale, stabilindu-se faptul că avea o concentratie de 0,73 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Accidentul a avut loc, luni seara, pe DN 6, în localitatea Brădeşti, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-o fântână din beton de pe marginea drumului.

În autoturism se aflau doi bărbaţi, o femeie şi un copil în vârstă de 9 luni.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje medicale. Victimele erau conştiente şi prezentau diverse leziuni care nu erau de natură a le pune viaţa în pericol, au precizat poliţiştii.

Iniţial, doar două persoane au solicitat să fie transportate la spital, dar în cele din urmă toţi cei patru răniţi au mers la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.