Un şofer de 27 de ani a fost prins de poliţişti după ce a fost urmărit pe câmp, după ce a abandonat maşina şi a fugit, iar în urma verificărilor s-a stabilit că el se afla la volan sub influenţa alcoolului şi a drogurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, duminică dimineaţă agenţi ai Brigăzii Rutiere au făcut semnal de oprire unui autoturism care circula cu viteză peste limita legală în zona  Centura Bucureşti - Pod Vitan, dar şoferul a refuzat să oprească şi a virat dreapta, intrând pe câmp. 

Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului, şoferul abandonând maşina şi fugind împreună cu cei doi pasageri. Cei trei au fost prinşi şi imobilizaţi. 

Şoferul a fost identificat, fiind vorba despre un tânăr de 27 de ani care a fost testat cu aparatul alcooltest, fiind depistat cu o valoare de 0,26 % alcool pur în aerul expirat. De asemenea, şi în urma testării cu aparatul Drug test reacţia a fost pozitivă, iar în maşina acestuia a fost găsită şi materie vegetală uscată, care a fost ridicată. 

Tânărul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri şi amendat cu 1.750 de lei, fiindu-i întocmit dosar penal pentru "conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.