Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiune Speciale au depistat, miercuri, un şofer care conducea un autoturism cu viteza de 193 de kilometri pe oră pe Autostrada A1, tronsonul Râmnicu Vâlcea - Deva, la câteva ore după ce un tânăr a fost prins conducând cu 226 km/h pe aceeaşi porţiune de drum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, miercuri, la ora 10.15, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva, un bărbat, de 37 de ani, din Braşov, conducând cu viteză excesivă.

”Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar montat pe o autospecială neinscripţionată, la kilometrul 367, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 193 de kilometri pe oră.

Bărbatul a fost sancţionat cu amendă de 1.305 lei, fiindu-i reţinut permisul în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Tot miercuri, în jurul orei 8.45, pe acelaşi tronson, un tânăr de 28 de ani din Cugir a fost prins în timp ce conducea un autoturism cu 226 de kilometri pe oră. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.