Şeful Poliţiei Române Ioan Buda, sosit luni seara la Timisoara, pentru a urmări îndeaproape operaţiunea de capturare a lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul căutat pentru tâlhărie, care l-a ucis pe poliţistul Cristian Amariei, a declarat, după capturarea criminalului, că este meritul colegilor săi că l-au prins. De asemenea, Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook o imagin din momentul capturări, însoţită de mesajul "Prinderea lui nu poate şterge durerea imensă provocată de pierderea colegului nostru, Cristian Amariei!".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ioan Buda a declarat că Lepa avea pistolul la brâu în momentul capturării şi borseta cu gloanţe lângă el.

”Am promis că ies şi discut cu dumneavoastră pentru că am avut cu colegii de studiat mai multe piste, am desfăşurat mai multe activităţi complexe. Este meritul colegilor, e important că l-am prins pe criminal, se efectuează cercetări la faţa locului şi colegii mei vă vor da toate detaliile. Nu a opus rezistenţă. Avea şi pistolul şi mai avea şi cartuşele la el. Da, avea pistolul la brâu şi avea borseta langa el... Sa lămurim o problemă. Discutăm de modul de organizare a misiunii defectuos. Eu mă refer strict la organizarea misiunii, nu la intervenţie, iar meritul este al colegilor pentru rezultatele care s-au obţinut. După cercetarea la faţa locului veţi primi toate detaliile", a declarat şeful Poliţiei Române chestorul Ioan Buda.

Şeful Poliţiei Române a sosit în Timiş luni seara şi s-a oprit direct la Recaş, acolo unde a fost constituit un centru de comandă pentru prinderea criminalului, la sediul Poliţiei Recaş. Odată ajuns, Buda a discutat cu şefii IPJ Timiş.

După capturarea criminalului, MAI a postat peFfacebook o fotografie din timpul operaţiunii şi mesajul:"Prinderea lui nu poate şterge durerea imensă provocată de pierderea colegului nostru, Cristian Amariei!".

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.