Şeful de post din Vişeu de Jos a fost omorât intenţionat de către cei doi fraţi arestaţi preventiv sâmbătă, deoarece i-a chemat pe aceştia la audieri. Bărbaţii încălcaseră termenii controlului judiciar şi fuseseră reclamaţi cu privire la tăieri ilegale de arbori, potrivit unor surse judiciare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fraţii s-au dus miercuri la Postul de Poliţie din Vişeu de Sus înarmaţi şi l-au înjunghiat pe Gheorghe Nistor fără ca între cei trei bărbaţi să existe vreun conflict, au declarat, luni, surse judiciare, pentru News.ro.

Şeful de post îi chemase pe cei doi la audieri deoarece încălcaseră termenii controlului judiciar şi totodată fuseseră reclamaţi că ar fi tăiat arbori ilegal.

”Cei doi suspecţi încălcaseră termenii controlului judiciar şi în plus aveau şi o reclamaţie făcută de o persoană, care privea tăieri ilegale de arbori”, au spus sursele citate.

Conform aceloraşi surse, fraţii, cunoscuţi pentru acte violente, l-ar fi omorât pe şeful de post pentru că i-a chemat la audieri.

Şeful Postului de Poliţie din localitatea maramureşeană Vişeu de Jos, Gheorghe Nistor, a fost găsit mort în sediul instituţiei, miercuri, în jurul orei 19.00.

”Cercetările făcute de către criminaliştii de la IPJ Maramureş, sub coordonarea procurorului desemnat de către Parchet, coroborate cu expertiza medicilor legişti, au stabilit faptul că acesta a decedat ca urmare a unor lovituri fatale – cel mai probabil de cuţit – primite în abdomen şi în zona costală”, se arăta într-un comunicat al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC).

Autopsia făcută de medicii legişti a confirmat că poliţistul a fost ucis, iar anchetatorii au stabilit la scurt timp un cerc de suspecţi, vineri, doi bărbaţi fiind reţinuţi.

Sâmbătă, suspecţii, doi fraţi din localitate, au fost arestaţi preventiv pentru omor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.