Şefa firmei pirotehnice inculpată în dosarul incendiului de la Colectiv a fost găsită moartă, afirmă surse citate de G4Media. Daniela Niţă primise, în primă instanţă, o condamnare de 12 ani şi 8 luni de închisoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursele citate de G4Media afirmă că nu se cunoaşte cauza morţii femeii, legiştii urmând să stabilească în ce împrejurări s-a produs decesul.

Daniela Ioana Niţă, reprezentantă a SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL fusese condamnată de Tribunalul Bucureşti, în decembrie 2019, la 12 ani si 8 luni inchisoare, precum şi 5 ani de interzicere a unor drepturi.

Decizia nu este definitivă.

Judecarea apelului în dosarul Colectiv, în care fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani şi jumătate de închisoare, a început, în septembrie 2020, la Curtea de Apel Bucureşti

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.