Fetiţa de doi ani din judeţul Satu Mare căutată de zeci de poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici după ce a dispărut sâmbătă, când se afla cu părinţii pe un câmp şi a rămas cu fraţii ei la cărută, a fost găsită duminică dimineaţă, după aproximativ 20 de ore, ea fiind în stare bună, conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fetiţa, din Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, judeţul Satu Mare, a fost lăsată într-o căruţă sâmbătă dimineaţă, alături de cei doi doi fraţi, pe un câmp, iar în jurul orei 11.00 familia a constatat dispariţia acesteia.

Fetiţa a fost căutată de zeci de poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici, iar duminică dimineaţă a fost găsită de către tată, tot pe câmp, starea ei fiind bună.

"Fetiţa a fost găsită de către tatăl ei, duminică dimineaţă, în jurul orei 7.00. Este în stare bună, iar la faţa locului a mers un echipaj de la Serviciul Judeţean de AMbulanţă, pentru a evalua starea acesteia", a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Someş Satu Mare, Adriana Pop.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.