Secretarul de stat în MAI, şeful DSU Raed Arafat a declarat, marţi, despre incendiul de la metrou, că au fost evacuate 172 de persoane, dintre care 25 au avut nevoie de asistenţă medicală. Pompierii au intervenit în tunel, pentru a scoate călătorii, a mai precizat oficialul, arătând că nu sunt victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raed Arafat a afirmat că a fost un incident la metrou, între staţiile Romană şi Universităţii, un incident care a dus la evacuarea a 172 de persoane, dintre care un număr de 25 au fost asistaţi medical.

”Incendiul a avut loc în tunel, motiv  pentru care au trebuit să intervină pompierii şi să evacueze călătorii, după întreruperea curentului la şinele metroului. La acest moment, toate persoanele au fost evacuate. Din fericire, victime nu sunt”, a spus Arafat.

El a precizat că unele persoane au fost expuse la fum iar altele au avut atacuri de panică, iar echipele de salvatori s-au aflat jos, în metrou, pentru a le evalua şi a le duce la triaj. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.