Bărbatul dispărut sâmbătă pe Muntele Roşu în timp ce participa la un concurs de anduranţă organizat în zona staţiunii Cheia fost recuperat după o acţiune de căutare care a durat peste patru ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, jandarmii si salvamontiştii l-au găsit pe turist în zona unei vâlcele, în apropierea unei fabrici de îmbuteliere a apei din comuna Măneciu. El nu are nevoie de îngriji medicale, starea sa de sănătate fiind bună, a precizat sursa citată.

Turistul în vârstă de 70 de ani a fost dat dispărut după ce a participat la o competiţie de anduranţă organziată pe Valea Teleajenului, în zona Muntele Roşu - Şaua Chirusca. Bărbatul ar fi trebuit să se întoarcă la cabana Muntele Roşu, însă nu a revenit după încheierea competiţiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.