Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud fac cercetări după apariţia unui filmuleţ în care o adolescentă este bătută de alte două fete, în faţa autogării din Năsăud. Anchetatorii încearcă să stabilească identitatea celor care au participat la scandal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În filmuleţul care a apărut pe internet se vede cum o adolescentă este agresată de alte două fete, fiind lovită cu palmele şi picioarele şi trasă de păr. Incidentul a avut loc în autogara din Năsăud, fără ca martorii să intervină. În imagini se vede cum fata lovită se îndepărtează la un moment dat de agresoare, dar este urmărită de acestea, pentru a fi bătută din nou. Conflictul este aplanat într-un final de un tânăr.
 
Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că în urma apariţiei filmuleţului poliţiştii s-au sesizat şi fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
De asemenea, se fac verificări şi pentru identificarea persoanelor participante la scandal, au spus aceştia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.