Peste 130 de percheziţii au fost făcute de poliţişti în ultima săptămână şi au fost instituite măsuri asigurătorii în valoare de peste 3,3 milioane de lei, în dosare penale vizând infracţiuni economice. De asemenea, s-a dispus începerea urmăririi penale în cazul a 101 persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 14 - 20 iulie, poliţiştii au făcut 136 de percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 20 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale care vizează infracţiuni economice. În cazul a 101 persoane s-a dispus începerea urmăririi penale, fiind luate măsuri preventive pentru zece dintre acestea (două persoane reţinute şi opt sub control judiciar).

De asemenea, au fost instituite măsuri asigurătorii asupra unor bunuri, în valoare totală  de peste 3.300.000 de lei, dintre care aproape 450.000 de lei în numerar sau în cont bancar şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de peste 1.700.000 de lei. Totodată, au fost confiscate peste 200.000 de ţigarete, şase kilograme de tutun şi peste 141 de litri de alcool.

Printre acţiunile din această săptămână, se numără şi cea vizând angajaţi ai Fondul de Garantare a Creditelor care se ocupă de programul Prima Casă, în acest caz fiind făcute 23 de percheziţii în Bucureşti şi Ilfov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.