Aproape 130 de infracţiuni la regimul rutier au fost constatate de poliţişti sâmbătă, când 467 de şoferi au rămas fără permise de conducere, potrivit Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproape 8.300 de poliţişti au acţionat la nivel naţional, sâmbătă, când au fost organizate 284 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.620 de evenimente, dintre care aproape 2.200 au fost sesizate prin 112.

În urma intervenţiilor, au fost constatate 657 de infracţiuni, iar 157 de persoane au fost prinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate patru persoane urmărite naţional sau internaţional şi au fost dispuse 38 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.666 de amenzi în valoare de peste 2,5 milioane de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 27.000 de lei. Poliţiştii rutieri au constatat 128 de infracţiuni la regimul rutier, au fost reţinute 467 de permise de conducere şi au fost retrase 116 certificate de înmatriculare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.