Două sute patruzeci de persoane date dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate de poliţişti în ultima săptămână, potrivit Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada  5 - 11 ianuarie, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 157 de persoane care erau date dispărute, dintre care 114 minori. 

De asemenea, au fost depistate 83 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 65 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, şapte aveau mandate de arestare preventivă, opt persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar trei aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Printre cei prinşi de poliţişti în ultima săptămână se numără un bărbat de 40 de ani din judeţul Prahova, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru tâlharie, el fiind depistat în Bucureşti şi încarcerat în Penitenciarul Rahova. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.