Poliţia Română anunţă că în ultima săptămână au fost depistate 213 persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată, între acestea aflându-se trei bărbaţi condamnaţi la închisoare pentru tâlhărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, în perioada 11  – 17 mai poliţiştii au depistat 146 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 96 de minori. 

De asemenea, au fost depistate 79 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 60 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 12 aveau mandate de arestare preventivă, iar şapte persoane erau urmărite în baza unui mandat european de arestare.

Printre cei prinşi de poliţişti în ultimele zile se află un bărbat de 28 de ani din judeţul Mureş, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de patru ani şi patru luni pentru tâlhărie calificată, un bărbat de 29 de ani din Bucureşti, urmărit din 8 mai 2018, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea de patru ani şi jumătate tot pentru tâlhărie calificată şi un bărbat,de 40 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea de patru ani pentru tâlhărie calificată. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.