Poliţia Română a dat publicităţii, duminică, imagini cu un bărbat şi face apel pentru identificarea lui, spunând că ar putea oferi informaţii privind o retragere frauduloasă de bani. Cazul semnalat este din august 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti fac cercetări într-un dosar penal privind retrageri frauduloase de numerar, iar persoana din imaginile făcute publice ar putea oferi informaţii cu privire la retrageri frauduloase de numerar, în valoare de 2.000 de lei, în data de 17 august 2016.

Poliţiştii spun că aceia care pot furniza informaţii care să ducă la identificarea bărbatului din imagini pot anunţa Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, la numărul de telefon 021.303.70.80, interior 30.021.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.