Suspecta în cazul incidentului care a avut loc vineri dimineaţă la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 este audiată, la această oră, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Ea a precizat că se fac verificări şi într-un alt caz, după ce o femeie a reclamat că a fost ameninţată la staţia de metrou Pipera.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sarca a precizat că femeia a fost prinsă la ora 10.55, în zona staţiei de metrou Pipera, ea fiind depistată în baza descrierii privind vestimentaţia. Femeia are 57 de ani şi este audiată în prezent la Poliţia Capitalei.

De asemenea, poliţiştii fac verificări într-un alt caz, după ce o femeie a reclamat Metrorex că a fost ameninţată vineri în staţia de metrou Pipera, anchetatorii încercând să stabilească dacă este vorba despre aceeaşi agresoare.

"Ne dorim linişte şi îi asigurăm pe cetăţeni că suntem la datorie tot timpul şi să se adreseze cu încredere Poliţţei", a afirmat reprezentantul Poliţiei Capitalei.

O femeie a sesizat Poliţia, vineri dimineaţă, în jurul orei 10.00, după ce a fost ameninţată de o altă femeie în staţia de metrou Piaţa Unirii 2. Poliţia a dat publicităţii imagini cu agresoarea, solicitând sprijin pentru găsirea acesteia. 

Femeia i-ar fi spus persoanei care a reclamat incidentul "Nu scapi de mine”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.