Aproape 50 de dosare penale au fost întocmite de poliţişti în urma controalelor făcute în ultima săptămână în gări, în trenuri sau în aeroporturi. De asemenea, poliţiştii au dat 581 de amenzi în valoare de aproape 285.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Române, în perioada 9 - 16 martie,poliţiştii de la transporturi au făcut controale în 363 de staţii de cale ferată şi au patrulat în 589 de trenuri de călători. În urma verificărilor, au fost depistate şapte persoane date în urmărire naţională, zece minori lipsiţi de supraveghere şi patru persoane care aveau nevoie de internare în centre de specialitate. 

De asemenea, poliţiştii au salvat trei persoane care au încercat să se sinucidă, iar asupra altor trei au fost găsite substanţe halucinogene.

În urma controalelor, au fost întocmite 49 de dosare penale, în principal pentru contrabandă, evaziune fiscală, furt, distrugere, braconaj piscicol pescuit ilegal, fals şi uz de fals, precum şi pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. 32 de infracţiuni au fost constatate în flagrant delict. Patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar în cazul uneia dintre ele s-a luat măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

Pentru neregulile depistate, au fost date 581 de amenzi în valoare de aproape 285.000 de lei şi confiscate bunuri şi bani în valoare de aproximativ 11.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.