Poliţiştii au întocmit peste 50 de dosare penale, majoritatea pentru furt, distrugere şi evaziune fiscală, în urma controalelor făcute în ultima săptămână în peste 1.000 de gări, aerogări, rute feroviare şi navale şi trenuri de călători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 25 – 31 august, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi, poliţiştii de la transporturi au făcut controale în 195 de aerogări, obiective economice, rute feroviare şi navale, în 400 de staţii de cale ferată, precum şi patrulând în 410 trenuri de călători. Astfel, au fost depistate două persoane urmărite la nivel naţional sau internaţional şi doi minori lipsiţi de supraveghere, care au fost predaţi familiilor sau internaţi în centre de plasament. De asemenea, au fost depistate opt persoane date dispărute şi trei persoane deţinătoare şi consumatoare de droguri.

În această perioadă, au fost întocmite 53 de dosare penale, majoritatea de furt, distrugere, evaziune fiscală, fals şi uz de fals, contrabandă şi pescuit ilegal, precum şi pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

De asemenea, poliţiştii au acţionat pentru siguranţa transporturilor, siguranţa şi securitatea pe apă, prevenirea pescuitului ilegal şi a contrabandei, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor două autoturisme, o barcă, un motor de barcă, 25 de metri cubi de cherestea, 45 de kilograme de peşte şi alte 21 de kilograme de sturioni.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.