Peste 250 de persoane date dispărute sau pe numele cărora există mandate emise de către instanţe au fost depistate de poliţişti în ultima săptămână. Dintre persoanele date dispărute, 126 sunt minori, conform Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 9 - 15 martie, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 186 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 126 de minori.

De asemenea, au fost prinse 71 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 52 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, zece aveau mandate de arestare preventivă, patru persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, trei persoane aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate, în timp ce două persoane erau urmărite prin Biroul Naţional Interpol.

Între persoanele prinse de poliţişti în ultima săptămână se numără doi bărbaţi din judeţele Hunedoara şi Iaşi care se sustrăgeau executării unor pedepse cu închisoarea pentru tâlhărie, precum şi un tânăr 27 de ani, din  Dolj, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunii de viol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.