Peste 200 de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate de poliţişti în prima săptămână a lunii septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 1 – 7 septembrie poliţiştii din întreaga ţară au depistat 54 de persoane urmărite în baza unor decizii ale instanţelor. Dintre acestea, 41 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, şapte aveau mandate de arestare preventivă, trei persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar pe numele altor trei erau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

De asemenea, poliţiştii au depistat alte 153 de persoane semnalate ca fiind dispărute, 94  dintre ele fiind sub 18 ani.

Astfel, un bărbat de 22 de ani din judeţul Cluj, care se sustrăgea arestării preventive pentru infracţiunea de tentativă de omor, a fost depistat de poliţişti şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj. Un altul, de 29 de ani, din judeţul Argeş, care era urmărit pentru că se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare pentru viol a fost prins de poliţiştii din Argeş, fiind încarcerat în Penitenciarul Mioveni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.