Poliţiştii fac percheziţii, duminică, la sediul unei firme de jocuri de noroc din Bucureşti şi la locuinţele unor persoane care ar fi organizat ilegal turnee de poker.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Percheziţiile au loc într-un dosar în care două persoane şi o firmă sunt cercetate pentru organizarea ilegală de jocuri de noroc.

“Activităţile se desfăşoară la sediul unui operator autorizat să defăşoare activităţi în domeniul jocurilor de noroc din Bucureşti şi la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi organizat ilegal turnee de poker”, potrivit Poliţiei Române.

Cauza este instrumentată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, iar la percheziţii participă poliţişti de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi specialişti criminalişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.