Poliţiştii şi procurorii bucureşteni fac trei percheziţii în Bucureşti, joi dimineaţă, într-un dosar deschis în urma unei tentative de omor care a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în zona unui restaurant din Sectorul 6 al Capitalei, principalul suspect fiind un nepot al cântăreţului Vali Vijelie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în noaptea de luni spre marţi, un tânăr de 25 de ani a fost bătut şi înjunghiat, în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Victima a fost dusă în stare gravă la spital, iar procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, cercetările fiind făcute împreună cu Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

În urma cercetărilor, anchetatorii au date că fapta ar fi fost comisă de un nepot al lui Vali Vijelie.

Anchetatorii au descins la trei adrese din Bucureşti, la finalul cărora îl vor duce pe nepotul lui Vali Vijelie la audieri, la sediul Serviciului Omoruri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.