Pasagerii din microbuzul implicat în accidentul din Ialomiţa erau angajaţi Mega Image, compania anunţînd că a pierdut opt colegi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Anunţăm cu regret faptul că, în dimineaţa zilei de astăzi, am pierdut opt colegi şi alti şapte sunt răniti în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019. Din primele informaţii transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, accidentul a fost provocat de faptul că, şoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegii noştri. Suntem alături de familiile îndurerate şi le vom sprijini în toate demersurile necesare”, este mesajul de pe pagina de Facebook a Mega Image.

Zece persoane au murit şi alte opt au fost rănite după ce un autotren şi un microbuz s-au ciocnit sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.