Poliţiştii au constatat, în ultima săptămână, peste 300 de infracţiuni în domeniul operaţiunilor cu articole pirotehnice, au aplicat aproape 40 de amenzi şi au confiscat opt tone de artificii şi petarde deţinute ilegal, potrivit Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 22 - 28 decembrie, poliţiştii au organziat aproape 800 de acţiuni şi controale în complexe comerciale şi pieţe şi au verificat activitatea a 210 persoane fizice şi juridice autorizate să deruleze operaţiuni cu articole pirotehnice, verificările fiind făcute în cadrul acţiunii "Foc de Artificii”.

Poliţiştii au constatat 324 de infracţiuni şi au depistat 309 persoane fizice şi juridice neautorizate, faţă de 331 de persoane fiind f[cute cercetări în cauze penale. Totodată, au fost confiscate 7.982 de kilograme de articole pirotehnice, în valoare de 200.000 de lei şi a fost retrasă o autorizaţie de comercializare, fiind aplicate 39 de amenzi în valoare de 34.600 de lei.

Pentru protejarea copiilor şi tinerilor cu privire la implicarea în eventuale evenimente cu articole pirotehnice, poliţiştii au desfăşurat 123 de activităţi de informare în şcolile din ţară, mai spune Poliţia Română.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.