Omul de afaceri Vasile Turcu, fost acţionar la FC Dinamo, care a ajuns, miercuri, în stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, a fost resuscitat, dar este în stare critică la Secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starea lui Vasile Turcu este critică, omul de afaceri fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde este monitorizat permanent, au declarat, pentru News.ro, surse apropiate familiei.

Vasile Turcu a fost dus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii au reuşit să îl resusciteze, surse din Poliţie declarând că acesta ar fi încercat să se sinucidă.

Sursele judiciare au precizat că Vasile Turcu a fost găsit de către o persoană din familia sa, după ce a încercat să se spânzure.

Poliţia Capitalei a deschis în acest caz un dosar. 

"Poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a  fost preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital. În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Poliţia Capitalei.

În vârstă de 62 de ani, Vasile Turcu este patronul grupului Romconstruct, care a obţinut mai multe contracte cu statul, printre care cele pentru renovarea clădirii Operei Naţionale din Bucureşti, a Muzeului Naţional de Istorie a Românilor şi a Arcului de Triumf.

În noiembrie 2008, Turcu a fost audiat de DNA în legătură cu renovarea Operei Naţionale.

Vasile Turcu a fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti între 2004 şi 2011. El s-a retras de la clubul dinamovist vânzându-i acţiunile lui Nicolae Badea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.