O persoană a murit şi două au fost rănite, miercuri seară, după ce trei maşini s-au ciocnit pe DN 65, Slatina-Piteşti, în zona comunei Valea Mare, judeţul Ol. Cinci persoane, între care doi minori, au fost asistate la faţa locului, dar au refuzat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ISU Olt a intervenit, miercuri seară, la un accident rutier produs pe DN 65. 
 
”În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau opt persoane. În urma evenimentului două persoane au rămas încarcerate, iar o persoană a fost găsită în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru pacientul aflat în stop cardio-respirator, concomitent cu extragerea victimelor încarcerate”, a transmis ISU Olt. 
 
Potrivit sursei citate, pentru extragerea victimelor, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, pacienţii fiind preluaţi de echipajele medicale.
 
”Cele două persoane încarcerate au fost transportate la UPU Slatina, conştiente, politraumatizate prin accident rutier. Pacientul aflat în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de medicul Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, au mai transmis pompierii. 
 
Aceştia au precizat că celelalte persoane implicate în accident, printre care şi doi minori, au fost asistate la faţa locului şi au refuzat transportul la spital. 
 
Centrul Infotrafic a precizat că traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat pe drumul comunal din localitatea Valea Mare.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.