Un bărbat a murit şi patru persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut, miercuri, în judeţul Olt, în eveniment fiind implicate un autoturism şi o autoutilitară care era parcată pe marginea drumului. Bărbatul decedat este şoferul autoutilitarei, el reparând autovehiculul în momentul impactului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii Gărzii Vişina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă au intervenit pe Drumul Naţional 54 A, între localităţile Corabia şi Orlea, la un accident rutier, în care au fost implicate o autoutilitară, care era staţionată pe marginea şoselei şi un autoturism, în care se aflau patru persoane.

La sosirea echipajelor de intervenţie, şoferul autoutilitarei, în vârstă de 60 de ani, din oraşul Corabia, a fost găsit decedat. El încerca să repare autoutilitara în momentul în care a avut loc accidentul rutier.

Şoferul autoturismului, în vârstă de 67 de ani, din comuna Orlea a suferit un traumatism cranio-facial şi traumatism cervical şi pasagera aflată pe scaunul din dreapta-faţă, un traumatism toracic şi traumatism cranio-facial, fiind transportaţi la CPU Caracal. 

Pasagerele aflate pe bancheta din spate, una în vârstă de 54 ani a suferit un traumatism cranio-facial şi cea de-a doua, în vârstă de 50 de ani, cu traumatism abdominal şi traumatism cranio-facial, au fost transportate la Spitalul Corabia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.