Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Olt, fiind bănuiţi că au luat cu forţa de pe stradă, de lângă mama ei, o fată în vârstă de 13 ani, au dus-o pe un câmp, unde doi dintre ei ar fi violat-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, luni după-amiază, o femeie în vârstă de 39 de ani din comuna Osica de Jos a sesizat faptul că fiica sa în varstă de 13 ani ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism care se deplasa către comuna Fărcaşele, iar când aceasta s-a întors acasă a spus că ar fi fost violată.

Oamenii legii au început cercetările în acest caz şi au identificat doi bărbaţi suspectaţi de comiterea acestei fapte. Poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi, de 21 ani şi 24 de ani, ar fi luat-o pe fată de pe strada, cu forţa, deplasându-se pe un câmp unde bărbatul de 24 de ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta a chemat un bărbat de 29 de ani care la rândul său ar fi violat-o pe fată.

Cei trei bărbaţi sunt din comuna Fărcăşele şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol, urmând ca marţi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.