O ambulanţă care se deplasa din judeţul Teleorman către un pacient care are nevoie de dializă, din judeţul Olt, a rămas înzăpezită, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumul judeţean care leagă localităţile Mihăeşti şi Seaca. Autospeciala a fost deblocată după aproximativ o jumătate de oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, în jurul orei 4.00, o ambulanţă care se deplasa din judeţul Teleorman către un pacient care necesita dializă din comuna Seaca, judeţul Olt, a rămas blocată din cauza zăpezii viscolite pe carosabil, pe drumul judeţean 679, între localităţile Mihăeşti şi Seaca.
 
Acolo s-au deplasat un utilaj al societăţii care se ocupă cu deszăpezirea drumului respectiv şi un tractor de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Seaca. Ambulanţa a fost deblocată după aproximativ 30 de minute şi însoţită de un utilaj până la pacient, care urma să fie transportat către un spital din Bucureşti pentru dializă.
 
Reprezentanţii ISU Olt mai spun că, în jurul orei 7.00, echipajul SMURD Vişina a intervenit în comuna Obârşia la un accident rutier. La sosirea echipajului, autoturismul a fost găsit în şanţul de pe marginea drumului. În autoturism se aflau trei persoane, fără urme vizibile de traumă, care au refuzat transportul la spital.
 
Judeţul Olt se află, sâmbătă, în intervalul 8.00-10.00, sub incidenţa unei atenţionări Cod galben de fenomene meteo imediate. Meteorologii anunţă rafale de vânt care pot atinge 55-65 de kilometri pe oră. 
 
În ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile din judeţ, la această oră se circulă, în condiţii de iarnă, pe toate drumurile naţionale şi judeţene care tranzitează judeţul Olt.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.