Administratorul unei societăţi comerciale din Slatina, suspectat că în perioada 2010 - 2014 ar fi înregistrat documente contabile legate de achiziţii fictive de materiale de construcţii, a fost plasat în arest la domiciliu pentru evaziune fiscală, fiind acuzat că a prejudiciat bugetul de stat cu peste 2,5 milioane de euro

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat publicat, miercuri, de către Poliţia Română, administratorul societăţii comerciale cu sediul în Slatina, în vârstă de 50 de ani, a fost reţinut de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt în data de 16 ianuarie, pentru evaziune fiscală.

”Bărbatul este bănuit că, în perioada 2010 – 2014, ar fi cauzat un prejudiciu de 2.592.000 de euro, prin înregistrarea în documentele contabile ale societăţii a unor operaţiuni nereale, constând în achiziţii fictive de materiale de construcţii, de la opt societăţi comerciale din Slatina, Craiova şi Braşov”, se arată în comunicat.

Marţi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi instanţei de judecată, dispunându-se împotriva acestuia măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.