Treizeci şi cinci de persoane care au rămas înzăpezite luni după-amiază în judeţul Olt au fost salvate de către pompieri, o parte dintre acestea fiind preluate de către autoşenilata venită în sprijin de la Sibiu, iar altă parte de către autospeciala victime multiple.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, autoşenilata venită în sprijin de la ISU Sibiu, încadrată cu personal tot de acolo, şi Detaşamentul Caracal au desfăşurat luni după-amiază două misiuni de salvare a unor persoane rămase înzăpezite la aproximativ cinci kilometri de Caracal spre Cezieni.

În total, şapte persoane au fost preluate de şenilată, acestea aflându-se în cinci autoturisme şi un microbuz al unei firme de transport. Mijloacele de transport au rămas în zăpadă, iar persoanele salvate au fost duse la Caracal. Acestea nu au solicitat cazare în spaţiile puse la dispoziţie de către primărie.

De asemenea, pompierii au mai intervenit luni şi pentru salvarea altor persoane blocate între localităţile Brebeni şi Coteana, acestea fiind rămase înzăpezite cu autoturisme şi cu un microbuz. Astfel, 28 de persoane au fost preluate de autospeciala pentru victime multiple aparţinând ISU Olt, fiind transportate fie în Brebeni, fie în Slatina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.