O femeie şi cei doi copii ai săi au fost duşi la spital, sâmbătă seară, după ce au suferit o posibilă intoxicaţie cu monoxid de carbon în locuinţa lor din oraşul Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud. Ultimele date arată că în prezent aceştia au fost stabilizaţi şi că sunt în afara oricărui pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a declarat pentru News.ro că sâmbătă seară trei persoane - o femeie şi cei doi copii ai săi - au fost transportate la spital în urma unei posibile intoxicaţii cu monoxid de carbon.

La faţa locului, au ajuns un echipaj SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar cei trei au fost transportaţi la unitatea de primiri urgenţe a spitalului din localitate, unde li s-a administrat oxigen şi au fost stabilizaţi, a precizat sursa citată, adăugând că ultimele date arată că aceştia sunt în afara oricărui pericol.

Sursa citată a mai declarat că a fost solicitată şi intervenţia distribuitorului de gaze pentru a face verificări în privinţa cauzelor producerii acestui incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.