O adolescentă de 15 ani din Satu Mare a murit, marţi, după ce a căzut de pe balconul locuinţei sale, aflat la etajul IV al unui bloc, iar o anchetă este în desfăşurare, din primele indicii rezultând că este vorba de o sinucidere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a fost anunţat la 112 de martori, locatari ai unui bloc cu patru etaje din cartierul Micro 16, din Satu Mare.

Medicii sosiţi la scurt timp au găsit o fată de 15 ani care decedase în urma impactului cu trotuarul asfaltat.

Tânăra a căzut dintr-un balcon aflat la etajul IV, iar în locuinţă se mai afla bunica sa. Femeia a fost în stare de şoc şi nu a reuşit să le spună ce s-a întâmplat poliţiştilor sosiţi la faţa  locului, care au deschis o anchetă.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, primele indicii arată că fata s-a aruncat de pe balcon, cu intenţia de a se sinucide.

Balconul este unul închis, iar anchetatorii cred că este puţin probabil ca adolescenta să fi căzut accidental prin deschiderea ferestrei.

Unii apropiaţi ai victimei le-ar fi spus poliţiştilor că aceasta suferise recent o decepţie în dragoste.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.