Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit, marţi după-amiază, într-un accident de muncă produs în municipiul Piatra Neamţ, el fiind accidentat de un utilaj care încărca staţia de betoane. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar reprezentanţii ITM fac, la rândul lor, cercetări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi după-amiază, pentru salvarea unei persoane surprinse de un utilaj, pe o stradă din municipiul Piatra Neamţ. 

Echipa de intervenţie a stabilit că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, suferise leziuni incompatibile cu viaţa. El a fost accidentat de un utilaj care încarcă staţia de betoane.

De asemenea, echipajul medical prezent la acest caz a acordat îngrijiri unei persoane care leşinase.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Totodată, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au început cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.