Şapte persoane au fost rănite duminică seară într-un accident rutier petrecut în Târgu Neamţ, după ce un şofer în vârstă de 19 ani a intrat cu maşina într-un autoturism oprit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Neamţ, poliţiştii au fost anunţaţi duminică seara despre producerea unui accident în Târgu Neamţ în care au fost implicate două autoturisme.

Accidentul a fost provocat de un tânăr de 19 ani aflat la volanul unui autoturism în care se mai aflau două fete, una de 16 ani şi alta de 19 ani.

La un moment dat, el a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intrat într-o maşină oprită. În cel de-al doilea autoturism se aflau şoferul în vârstă de 30 de ani, alţi doi bărbaţi, de 49 ani şi de 19 ani şi un copil de 13 ani. Două dintre victime au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenţia unor echipaje de pompieri din cadrul ISU Neamţ.

Toate cele şapte persoane aflate în maşini au fost rănite şi transportate la spital.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.