Autoturismul implicat în accidentul din 22 mai soldat cu moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a făcut mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 drumuri în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca, potrivit imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere stradală din Buftea, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Parchetului instanţei supreme, Ramona Bulcu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca", a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Parchetului instanţei supreme, Ramona Bulcu.

Traseul pe care a mers Dan Condrea cu maşina înainte de a intra într-un copac de pe marginea drumului a fost reconstituit de procurori în urma anchetei şi pe baza imaginilor ridicate de pe camerele de supraveghere.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, în vârstă de 41 de ani, a murit în 22 mai, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe un drum judeţean, între localităţile Corbeanca şi Buftea.

Procurorii de la Parchetul instanţei supreme au arătat că trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea a fost recunoscut fără echivoc de concubina acestuia, inclusiv după semnele particulare, însă se vor compara şi mostre de ADN. Anchetatorii au precizat că toate leziunile constatate de medicii legişti sunt cele produse în accidentul rutier.

Investigaţia privind decesul lui Condrea este făcută de aceiaşi procurori care fac ancheta în dosarul dezinfectanţilor Hexi Pharma.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a început urmărirea penală faţă de compania Hexi Pharma pentru infracţiunea de "participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor". Procurorii au stabilit că firma Hexi Pharma a produs un prejudiciu de aproximativ 51 de milioane de lei, prin vânzarea în 152 de spitale de produse biocide neconforme, începând din 2014. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.