O maşină a fost avariată în Craiova marţi seara de un obiect cu formă cilindrică, ce a trecut prin parbriz şi s-a înfipt în bord, fără a exista persoane rănite. Deocamdată, nu este cunoscută provenienţa obiectului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi marţi seară că un autoturism a fost avariat în zona Pieţei Craioviţa Nouă, unde era parcat, după ce un obiect cu formă cilindrică a străpuns parbrizul autoturismului şi s-a înfipt în bord, pe partea şoferului. Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi de pompieri, care au cercetat zona, dar nu au mai descoperit alte obiecte similare. Deocamdată, nu este cunoscută provenienţa obiectului.

Autorităţile continuă cercetările pentru a stabili cum a avut loc acest eveniment.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.