Un tânăr ucrainean fără permis a fost prins de poliţişti în trafic, în oraşul maramureşean Dragomireşti, în timp ce transporta cu maşina ţigări de contrabandă în valoare de 86.000 de lei. Bărbatul a fost reţinut, iar marfa şi maşina care nu avea drept de circulaţie în România au fost confiscate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul a fost depistat, miercuri, în trafic, de către poliţiştii maramureşeni, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare spaniole. El a refuzat să oprească la semnalele agenţilor, fiind urmărit până în curtea unui imobil unde a fost prins, se arată într-un comunicat publicat joi de Poliţia Română.

”În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 150.000 de ţigarete de provenienţă ucraineană,  pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative”, se arată în comunicat.

FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, este cetăţean ucrainean şi nu are permis de conducere, autoturismul său neavând drept de circulaţie pe teritoriul României, potrivit sursei citate.

Acesta fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă, pentru contrabandă, conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română

Ţigările, în valoare de peste 86.000 de lei, şi autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, au fost confiscate, cercetările în cauză fiind continuate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.