Mai mulţi copaci şi stâlpi au fost doborâţi în timpul vijeliei care s-a abătut asupra judeţului Ialomiţa, pompierii intervenind în zeci de cazuri. Potrivit unui prim bilanţ realizat de reprezentanţii ISU Ialomiţa, în urma unei furtuni violente care s-a înregistrat în judeţ s-au înregistrat numeroase cazuri înb care a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în municipiul Urziceni, pompierii au intervenit pentru degajarea acoperişului desprins al unui bloc.

În oraşul Ţăndărei, la ieşire spre Platoneşti, mai mulţi copaci s-au prăbuşit pe DJ 201 sau pe firele electrice, lăsând gospodăriile fără curent electric. De asemenea, acoperişurile mai multor case s-au desprins şi au fost luate de vânt în timp ce doi stâlpi de curent au fost doborâţi în urma rafalelor puternice de vânt. 

Tot în Ţăndărei, mai mulţi copaci au căzut pe firele electrice, motiv pentru care muncitorii de la societatea furnizoare de gaze încearcă acum să remedieze avariile.

La Gura Ialomiţei, un tir gol s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Garda Ţăndărei a acordat prim ajutor şoferului, care a refuzat transportul la spital şi a asigurat măsurile la locul accidentului. Alţi copaci s-au prăbuşit pe DN2A, în cartierul Strachina, unde au fost luate de vânt acoperişurile unor case.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.