Mai multe articole vestimentare şi dispozitive susceptibile a fi folosite la furturi au fost ridicate de poliţiştii din Piteşti în urma percheziţiilor făcute, joi dimineaţă, în Capitală. Şase persoane au fost duse la sediul Poliţiei Piteşti pentru audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, în urma percheziţiilor de joi dimineaţă, poliţiştii de la Biroul Investigaţii Criminale Piteşti au identificat şi ridicat pentru cercetărilor mai multe articole vestimentare susceptibile a fi furate. De asemenea, poliţiştii au identificat mai multe dispozitive susceptibile a fi folosite pentru dezactivarea sistemelor de alarmă instalate pe articole vestimentare.

Şase persoane suspectate de furt calificat şi tâlhărie au fost duse la sediul Poliţiei municipului Piteşti pentru audieri.

Joi dimineaţă, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au făcut trei percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti, la locuinţele a şapte persoane bănuite de furt calificat şi tâlhărie.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada iulie - septembrie, suspecţii ar fi sustras diverse bunuri din magazine vestimentare situate în două centre comerciale din municipiul Piteşti. Totodată, aceştia sunt bănuiţi că, pentru a-şi asigura scăparea, ar fi agresat personalul de pază al unuia dintre magazine.

Prejudiciul estimat depăşeşte 21.000 de lei.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi al luptătorilor Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.