O persoană a fost găsită decedată în urma intoxicării cu monoxid de carbon, într-o locuinţă din Sectorul 2 al Capitalei, alte două persoane fiind găsite inconştiente la aceeaşi adresă, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipajele de salvare intervin, duminică, pe Strada Silvestru nr. 77 din Sectorul 2 al Capitalei, unde o persoană a fost găsită decedată în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

Alte două persoane intoxicate cu monoxid de carbon au fost găsite inconştiente, la aceeaşi adresă, precizează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului acţionează patru ambulanţe SMURD, dintre care două cu medic.

"Cele trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, au vârste cuprinse între 50 şi 60 ani. Un bărbat a fost găsit  decedat, pentru celelalte două victime se fac manevre de resuscitare. S-au efectuat măsuratori şi nu s-au constatat scăpări de gaze, ci numai de monoxid de carbon, cel mai probabil de la o centrală termică", au mai transmis reprezentanţii ISU.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.