Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov revine cu precizări legate de bărbatul lovit de un tramvai pe Şoseaua Viilor din Capitală, afirmând că acesta a fost resuscitat şi transportat la spital. Iniţial, ISU anunţase că bărbatul "a suferit răni incompatibile cu viaţa"

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii ISU au transmis iniţial că bărbatul a fost scos de sub tramvai fără semne de viaţă, iar ulterior au revenit cu precizări.

"Bărbatul are 60 de ani şi a fost scos de sub tramvai în stop cardio-respirator. După mai multe manevre de resuscitare ce au durat câteva zeci de minute, bărbatul a prezentat semne vitale, astfel că a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni", a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

Incidentul a avut loc pe Şoseaua Viilor, la intersecţia cu strada Dr. Constantin Istrati, unde bărbatul a fost prins sub toţile unui tramvai.

La faţa locului au acţionat Detaşamentul de Salvatori, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu medic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.